A.W.A.H BVBA

A.W.A.H BVBA is een Belgisch Rope Access bedrijf dat gespecialeerd is in het uitvoeren van werken op moeilijke bereikbare plaatsen d.m.v. industriële touwtechnieken, tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van valbeveiligingsproducten en het geven van doelgerichte opleidingen op locatie voor derden.
 
Rope access is een wettelijke werkmethode dat een zeer veilig alternatief biedt t.o.v andere systemen zoals stellingen, hoogwerkers, hangbakken, kranen, ... ook omdat deze niet altijd mogelijk zijn.
 

Voordelen Rope Access

- Snelle opstelling en verwijdering van toegang tot de werkplek
- Kosten & tijd besparend t.o.v. andere conventionele middelen zoals steigers - hoogwerkers - ...
- Geen hinder voor derden
- Zeer veilige oplossing voor elke hoogte - diepte - boven water - ...
 

Veiligheid

- A.W.A.H BVBA beschikt over een een VCA-ISO9001
- Veiligheid, gezondheid en milieu is een prioriteit voor onszelf en anderen
voor elk werk wordt er een aangepast veiligheidsplan opgesteld. Het vermijden van ongevallen, bijna-ongevallen of risicosituaties is dan ook een must voor onze onderneming.
 
A.W.A.H. BVBA heeft als voordeel, door het behalen van erkenningen zoals VCA-ISO9001 - Offshore en doordat het beschikt over voldoende eigen personeel dat zeer uitgebreid gecertificiëerd is, dat wij steeds een zeer snelle oplossing kunnen bieden op al uw problemen en dit zonder hiervoor beroep te moeten doen op derden (onderaanneming).  Het aankunnen van kleine en middelgrote-grote projecten is dan ook geen probleem voor ons bedrijf. Referenties op aanvraag.

Ons werkterrein is zeer divers, wij kunnen oplossingen bieden in onder andere:
- offshore
- industriële reiniging
- schilderwerken
- (de)montage, afbraak, herstellingen
- inspecties - NDO onderzoek
- telecommunicatie
- leveren en plaatsen van valbeveiligingsproducten
- opleidingen